Terug naar overzicht

Nieuws

Black Friday Deal 2023

Naar aanleiding van het grote succes in 2022, hebben wij dit jaar weer onze Black Friday actie terug gebracht. Ook dit jaar bieden wij op 24 november 2023 de jaarlijkse vaccinatie aan voor hond, kat en konijn met wel 50% korting.

Door de hoge kosten wordt de vaccinatie van huisdieren vaak uitgesteld. Dit zou kunnen leiden tot uitbraken van besmettelijke hondenziekte, niesziekte etc. Om het voor iedereen mogelijk te maken zijn huisdier te laten vaccineren hebben wij besloten naast de wekelijkse Happy Hour voor hond en kat nu ook deze actie te doen met black Friday. De afspraken zijn alleen bedoelt voor de jaarlijkse vaccinatie en niet voor aanvullende vaccinaties en/of andere consult vragen. Alleen gezonde dieren kunnen worden gevaccineerd. U bent van harte welkom om binnen te komen lopen  zonder afspraak met uw huisdier met daarvoor de juiste tijden.

Let op! Per diersoort hebben we een tijdsblok gereserveerd om de stress bij de dieren zo minimaal mogelijk te houden. Nieuw dit jaar is een tijdsblok voor konijnen. In de gereserveerde tijdsblokken kunt u binnenlopen voor een vaccinatie. Neem uw paspoort / vaccinatieboekje mee. Er is helaas geen tijd voor consultvragen of aanvullende vaccinaties. Verder is het belangrijk dat uw huisdier gezond is.

Kat 10:00 – 12:00 30,-
Konijn 13:00 – 14:00 30,-
Hond 14:00 – 16:30 35,-

 

Naast deze geweldige black Friday deal krijg je van ons ook het 2e zakje snacks van Calibra Joy voor de halve prijs.

Snacks van Calibra zijn gezond, geurig en licht verteerbaar tussendoortjes dat het dieet van uw huisdier enorm verrijkt. De Calibra Joy Snacks zijn vervaardigd op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen chemische smaakstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen. Calibra Joy snacks zijn niet enkel lekker, maar ook zeer gezond: geen toegevoegde vetten, suikers of zout.

LET OP: Deze actie is geldig van 17 t/m 24 november!