Terug naar overzicht

Nieuws

Gemakkelijk een afspraak inplannen dankzij QR-codes

Op de vaccinatiekaarten die u jaarlijks van ons ontvangt ter herinnering aan de jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie, staat vanaf nu een QR-code waarmee u gemakkelijk en snel een afspraak bij ons kunt inplannen voor de jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie.

Wat zijn QR-codes en hoe werken ze?
Een QR-code is een soort streepjescode die u kunt scannen met uw smartphone. Als u de QR-code scant komt u eenvoudig op de pagina om online een afspraak bij ons in te plannen. De QR-code op uw vakantiekaart is persoonlijk waardoor uw gegevens al zijn ingevuld. U hoeft enkel nog aan te geven om welk dier het gaat.

Hoe kan ik de QR-code scannen?
Er bestaan veel gratis apps waarmee QR-codes gescand kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is de Quickmark QR Code Reader, deze app is gratis beschikbaar voor iPhone en iPad, Android en Windows Phone.
Via uw smartphone of tablet start u de app.
Richt vervolgens de camera op de QR-code en scan de code door op de camera-knop te drukken. Probeer uw smartphone goed stil te houden en pas te drukken als de QR-code goed zichtbaar is (de camera moet scherpstellen op de QR-code). Nu verschijnt de link, als u deze aanklikt komt u op onze pagina om een afspraak in te plannen.

Natuurlijk bent u ook nog steeds van harte welkom tijdens onze vrije inloopspreekuren!