Terug naar overzicht

Nieuws

Maand van de gebitsverzorging – februari

Ook dit jaar nemen wij als dierenkliniek weer deel aan de nationale Maand van de gebitsverzorging.
Onder het motto ‘verzorgen is beter dan genezen’ geven wij u deze maand extra informatie en tips om het gebit van uw huisdier zo optimaal mogelijk te onderhouden.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat 8 van de 10 honden en 2 van de 3 katten gebitsproblemen ontwikkelen. Deze worden vaak pas in laat stadium zichtbaar voor u als eigenaar.
Helaas zien wij regelmatig dat zodra dieren zichtbaar last van het gebit hebben er al een tijd lang ongemak is geweest en elementen soms niet meer te redden zijn. Erg vervelend en pijnlijk voor uw huisdier,  maar ook de kosten van een uitgebreide gebitsbehandeling waarbij het nodig is elementen te verwijderen kunnen flink oplopen.
Door regelmatig het gebit van uw dier te controleren en dagelijks zijn of haar tanden te poetsen kunnen veel problemen worden voorkomen. Wij helpen u hier graag mee op de juiste weg.

Maak in februari op de woensdagmiddag gratis en vrijblijvend een afspraak bij één van onze paraveterinairen voor een gebitscontrole van uw hond of kat.
Zij zullen u tijdens dit consult uitleggen en voordoen hoe u het beste kan starten met tandenpoetsen, en bespreken we wat u nog meer kan doen voor een gezond gebit.

Laat u in februari het gebit van uw huisdier reinigen of saneren dan krijgt u 10% korting op de volledige behandeling.

Ook bij de aanschaf van gebitsverzorgingsproducten krijgt u deze maand 10% korting.

Maak telefonisch via 038- 33 33 717 of aan de balie een afspraak voor een gratis gebitscontrole en/of een gebitsbehandeling.

Graag tot dan!