Terug naar overzicht

Nieuws

Maand van het gebit – Februari

Ook dit jaar nemen wij als dierenkliniek weer deel aan de nationale Maand van de gebitsverzorging.
Onder het motto ‘verzorgen is beter dan genezen’ geven wij u deze maand extra informatie en tips om het gebit van uw huisdier zo optimaal mogelijk te onderhouden.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat 8 van de 10 honden en 2 van de 3 katten gebitsproblemen ontwikkelen. Deze worden vaak pas in laat stadium zichtbaar voor u als eigenaar.
Helaas zien wij regelmatig dat zodra dieren zichtbaar last van het gebit hebben, er al een tijd lang ongemak is geweest en elementen soms niet meer te redden zijn. Erg vervelend en pijnlijk voor uw huisdier,  maar ook de kosten van een uitgebreide gebitsbehandeling waarbij het nodig is elementen te verwijderen kunnen flink oplopen.
Door regelmatig het gebit van uw dier te controleren en dagelijks zijn of haar tanden te poetsen kunnen veel problemen worden voorkomen.
Wij helpen u hier graag mee op de juiste weg!

Stuur in de maand februari twee foto’s waarop het gebit van uw hond of kat goed zichtbaar is (zie voorbeeld), en onderstaande checklist naar info@dierenkliniekijsselmuiden.nl.
Aan de hand van de foto’s en de vragenlijst krijgt u van ons een gratis en vrijblijvend advies* op de mail over de beste gebitsverzorging voor uw huisdier.

Checklist gebit


Voorbeeld goed te beoordelen foto’s

Laat u in februari het gebit van uw huisdier reinigen of saneren dan krijgt u 10% korting op de volledige behandeling.
Ook bij de aanschaf van gebitsverzorgingsproducten krijgt u deze maand 10% korting.

Graag tot dan!

*Aan de hand van dit advies zijn geen rechten te ontlenen. Het advies is gebaseerd op wat er aan de buitenkant zichtbaar is aan de elementen. Problemen zijn niet altijd aan de buitenkant zicht en pijn en of ongemak aan het gebit is lastig in te schatten vanaf een foto