Medicijnen bestellen

Medicijnen bestellen

*** LET OP ***

Onze leverancier voor het bestellen van medicatie en calibra voeding is gesloten van woensdag 22 februari  tot woensdag 1 maart.
Heeft u medicijnen of voeding nodig voor uw huisdier? Bestel deze dan voor dinsdag 21 februari voor 12.00 uur om er zeker van te zijn dat u niet zonder komt te zitten. Bestelling die later worden gedaan zullen vrijdag 3 maart aan ons geleverd worden.

U kunt dieetvoeding, medicatie, verzorgingsproducten en herhaalrecepten direct online aanvragen en bestellen via onze ‘dierenkliniek IJsselmuiden App’ of door middel van het contactformulier

Zo kunt u op ieder gewenst moment van de dag alle producten uit ons assortiment voor uw huisdier bestellen. De app is te downloaden in de App store of Google Play, gebruik maken van deze service is geheel gratis.
Binnen de app vind u een overzicht van assortiment en  worden bestelde producten opgeslagen,  zo kunt u gemakkelijk terugvinden wat u eerder heeft besteld.

Heeft u vragen over uw bestelling, of weet u niet precies wat uw huisdier nodig heeft? Neem dan telefonisch contact met ons op via:
038-33 33 717.

Wij zullen vervolgens beoordelen of uw bestelling zonder tussenkomst van een dierenarts (bijvoorbeeld medicatie) kan worden klaargemaakt. De bestellingen worden dagelijks verwerkt met uitzondering van zon- en feestdagen, en komen de eerstvolgende woensdag bij ons binnen.
Wanneer uw bestelling ontvangen is en gereed staat om opgehaald te worden ontvangt u een melding of sms hierover ter bevestiging. Wilt u liever gebeld worden? Geef dit dan a.u.b. aan in de opmerkingen.

Download de app eenvoudig door onderstaande QR-code te scannen: