Terug naar overzicht

Nieuws

Vetplan app

De vetplan app is een tool ontwikkeld voor de eigenaar met als doel te helpen bij het juist uitvoeren van de preventieve zorg. Dit kan met en zonder een (Betaald) Vetplan abbonement.

U kunt in de app uw eigengegevens en de diergegevens invoeren, waarna er gevraagd wordt om de meest recente data van vaccineren en behandelen tegen parasieten in te vullen. Hieruit wordt er opgemaakt of het een optie is om een abbonement toe te passen.

In de app kan u herinneringen voor de vaccinaties en de middelen tegen parasieten instellen, die vervolgens verstuurt worden per mail/sms.

Bij het inschrijven via de app kan u kiezen tussen het gratis “Vetplan herrineringen” of een betaald Vetplan (Basis plan of plus plan). Het “Vetplan herrineringen” is feitelijk een Vetplan met alle basisonderdelen en herinneringen, maar zonder maandelijkse kosten en kortingen. De betaalde vetplannen kunnen geactiveerd worden door de kliniek na een activering van het betalingsplatform “Stripe”. U kunt zich dan ook gelijk inschrijven voor een betaald Vetlpan. U betaald dan via IDeal/ Creditcard en vervolgens zal er via Stripe maadelijks op dezelfde dag een incasso plaatsvinden. Wij kunnen in de kliniek het “Vetplan herinneringen” snel omzetten naar een betaald plan, maar dit kunt u ook doen in de app.

 

app.myvetplan.nl

https://dierenkliniekijsselmuiden.nl/2019/05/20/vetplan-preventieve-zorgabonnement-hond-kat-en-konijn/