Terug naar overzicht

Nieuws

VetPlan Delivery, Antiparasitica voor uw huisdier door de brievenbus thuisbezorgd

Mogelijk was u al op de hoogte van ons serviceconcept VetPlan, hét gezondheidsabonnement voor uw huisdier waarmee u voor een vast bedrag per maand het gehele jaar door de preventieve zorg voor uw huisdier bij ons af kunt nemen. Zo zorgt u optimaal voor uw huisdier, worden problemen tijdig ontdekt en hoeft u er zelf niet over na te denken. Naast het niet hoeven af te rekenen als u voor deze zorg langskomt, ontvangt u ook nog eens een leuke korting van ca. 20% per jaar!

Omdat we onze services graag uitbreiden met als doel de gezondheid van de huisdieren te verbeteren, hebben we voor het VetPlan nu ook de mogelijkheid om de benodigde producten tegen wormen, vlooien en teken bij u thuis te laten bezorgen. Voor € 1,25 per maand* ontvangt u 3x per jaar uw middelen om parasitaire infecties te voorkomen gewoon bij u door de brievenbus! Zo hoeft u er niet voor naar de kliniek, u hoeft er niet voor thuis te blijven en de producten worden inclusief track&trace code veilig bij u bezorgd in speciaal voor medicijnen ontworpen health packs, zodat kinderen of huisdieren de verpakking niet op kunnen krijgen. U ontvangt een email of een bericht in uw post-NL app als de producten klaar gemaakt en verzonden worden, zodat u weet wanneer u de producten kunt verwachten.

Bent u geïnteresseerd in ons VetPlan, of heeft u dit al en wilt u zich aanmelden voor het VetPlan Delivery, neem dan contact met ons op. U kunt per direct gebruik maken van deze service, dan zorgen we ervoor dat de producten de eerstvolgende keer al worden bezorgd.