Terug naar overzicht

Nieuws

Vetplan het preventieve zorgabonnement voor uw hond, kat en konijn

vanaf 27 mei 2019 starten wij bij dierenkliniek IJsselmuiden met het aanbieden van ‘vetplan’ voor uw hond, kat en konijn.

Vetplan kat is een gezondheidsabonnement voor honden, katten, konijnen en natuurlijk hun eigenaren. De basis van het plan bestaat uit hoogwaardige preventieve gezondheidszorg voor uw dier voor een vast bedrag per maand. U wordt als eigenaar ontzorgt. Uw dier krijgt de benodigde vaccinaties, gezondheidschecks, preventieve zorg en eventuele gezondheidsrisico’s worden in een vroeg stadium opgespoord. Het tijdig ontdekken geeft u als eigenaar meer mogelijkheden om uw dier een kwalitatief goed en gezond leven te bieden en de kosten overzichtelijk te houden. Gezonde katten en tevreden eigenaren, dat is waar het bij VetPlan om draait.

Wat houdt VetPlan in:
Vetplan is door dierenartsen ontwikkeld om (chronische) ziekte te voorkomen. Binnen Vetplan krijgt uw dier jaarlijks uitgebreide gezondheidschecks, de benodigde vaccinaties, ontwormingen* en middelen tegen  ectoparasieten. Uw dierenarts selecteert kwalitatief hoogstaande en veilige middelen. U ontvangt als eigenaar oproepen voor de behandelingen en de gezondheidscheck zodat u deze niet kunt vergeten. De gezondheidscheck vinden we zeer belangrijk in het vroegtijdig opsporen van ziekten en aandoeningen. Om te voorkomen dat u deze als eigenaar vergeet hebben we nu Vetplan ontwikkeld!

Hoe werkt VetPlan?
Om deel te nemen aan VetPlan betaald u maandelijks een vast bedrag via automatische incasso. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor dit bedrag ontvangt uw dier een jaarlijkse gezondheidscontrole, vaccinaties, ontwormingsproducten* en producten tegen ectoparasieten. Tevens krijgt uw dier een check door de paraveterinair waar u al uw vragen kwijt kunt over voeding, vacht, nagels, gebitsverzorging, anaalklieren etc. Beide checks heeft u gelegenheid om advies te vragen over dingen waar u tegen aan loopt of die uw zorgen baren. VetPlan bevat bovendien kortingen op aanvullend preventieve zorg als titeren, gebitsbehandelingen, aanvullende vaccinaties en onze kwalitatief goede onderhoudsvoedingslijn. Met Vetplan wordt u als eigenaar ontzorgt en samen met uw dierenarts zorgt u ervoor dat uw kat een zo gezond mogelijk leven tegemoet gaat.

Waarom kiezen voor preventieve zorg?
Voorkomen is beter dan genezen! Door de regelmatige controles heeft uw dierenarts een goed beeld van uw dier. Hierdoor kunnen aandoeningen en ziektes tijdig worden opgespoord. Daardoor is vaak meer mogelijk om uw dier langer gezond te houden, krijgt u als eigenaar tijd om na te denken over de meest optimale behandeling en is het resultaat van de behandeling vaak beter. De zorgkosten met preventieve zorg zullen op lange termijn lager zijn en vaak ziet u de kosten op tijd aan komen.

Waarom kiezen voor een abonnement via VetPlan?
Omdat VetPlan is ontwikkeld door dierenartsen om uw dier zo lang mogelijk gezond te houden krijgt uw huisdier gegarandeerd kwalitatief hoogwaardige zorg. Uw dierenarts krijgt een duidelijk beeld van uw dier en zal signalen van ziekte snel oppikken. U wordt er aan herinnerd dat het tijd is voor een gezondheidscheck waardoor u deze niet snel zult vergeten. De kosten worden maandelijks afgeschreven waardoor u niet met onverwachte kosten voor preventieve zorg wordt geconfronteerd. U heeft voldoende gelegenheid om kleine probleempjes met uw dierenarts te bespreken die mogelijk op een onderliggende aandoening wijzen, zodat deze signalen op tijd worden opgepikt. Kortom VetPlan ontzorgt u als eigenaar en bewaakt de kwaliteit van leven voor uw dier!

Wilt u ook een ziektekostenverzekering voor uw kat?
Wilt u nooit voor onverwachte kosten komen te staan? Dan heeft u naast VetPlan ook een huisdierenverzekering nodig. Het kan natuurlijk ondanks regelmatige controles en goede preventieve zorg dat uw huisdier toch een ongeluk krijgt of een chronische ziekte ontwikkeld waardoor de kosten oplopen. U kunt hiervoor een verzekering afsluiten. Onze medewerkers kunnen u daarover meer vertellen. VetPlan is een abonnementsvorm waarbij u voor een vast bedrag per maand een vast pakket aan goederen en diensten ontvangt. Het is geen verzekering en biedt geen dekking voor onvoorziene kosten.