Vetplan voor uw hond, kat of konijn

Vetplan voor uw hond, kat of konijn

Vetplan is een gezondheidsabonnement wat wij aanbieden voor honden, katten, konijnen en natuurlijk hun eigenaren. De basis van het plan bestaat uit hoogwaardige preventieve gezondheidszorg voor uw dier voor een vast bedrag per maand. U wordt als eigenaar ontzorgt. Uw dier krijgt de benodigde vaccinaties, gezondheidschecks, preventieve zorg en eventuele gezondheidsrisico’s worden in een vroeg stadium opgespoord. Het tijdig ontdekken geeft u als eigenaar meer mogelijkheden om uw dier een kwalitatief goed en gezond leven te bieden en de kosten overzichtelijk te houden. Gezonde huisdieren en tevreden eigenaren, dat is waar het bij ons VetPlan om draait.

Wat houdt VetPlan in:
Vetplan is ontwikkeld om (chronische) ziekte zoveel mogelijk te voorkomen. Binnen Vetplan krijgt uw dier jaarlijks uitgebreide gezondheidschecks, de benodigde vaccinaties, ontwormingen* en middelen tegen  ectoparasieten. Wij hebben kwalitatief hoogstaande en veilige middelen voor u geselecteerd. U ontvangt als eigenaar oproepen voor de behandelingen en de gezondheidscheck zodat u deze niet vergeet. De gezondheidscheck vinden we zeer belangrijk in het vroegtijdig opsporen van ziekten en aandoeningen, en om ervoor te zorgen dat uw dier optimaal beschermd blijft tegen de ziektes waarvoor we kunnen vaccineren. Voor dieren met een verminderde gezondheid en senioren hebben wij een Vetplan plus, deze is aangevuld met een extra consult, bloed en urineonderzoek om de gezondheid van uw dier nog beter in beeld te kunnen brengen waardoor afwijkingen nog eerder naar boven komen of verslechteringen van bekende problemen direct opgemerkt worden. Om deel te nemen aan ons VetPlan betaald u maandelijks een vast bedrag via automatische incasso. Zo weet u precies waar u aan toe bent.  Met Vetplan wordt u als eigenaar ontzorgt en samen met ons zorgt u ervoor dat uw dier een zo gezond mogelijk leven tegemoet gaat.

Waarom kiezen voor preventieve zorg?
Voorkomen is beter dan genezen! Door de regelmatige controles krijgen wij een goed beeld van uw dier. Hierdoor kunnen aandoeningen en ziektes tijdig worden opgespoord. Daardoor is vaak meer mogelijk om uw dier langer gezond te houden, krijgt u als eigenaar tijd om na te denken over de meest optimale behandeling en is het resultaat van de behandeling vaak beter. De zorgkosten met preventieve zorg zullen op lange termijn lager zijn en vaak ziet u de kosten op tijd aan komen.

Producten tegen in en ectoparasieten eenvoudig thuisbezorgd
Omdat we onze services graag uitbreiden met als doel de gezondheid van de huisdieren te verbeteren, hebben we voor het VetPlan nu ook de mogelijkheid om de benodigde producten tegen wormen, vlooien en teken bij u thuis te laten bezorgen. Voor € 1,81 per maand ontvangt u 3x per jaar uw middelen om parasitaire infecties te voorkomen gewoon bij u door de brievenbus! Zo hoeft u er niet voor naar de kliniek, u hoeft er niet voor thuis te blijven en de producten worden inclusief track&trace code veilig bij u bezorgd in speciaal voor medicijnen ontworpen health packs, veilig voor kinderen en huisdieren. U ontvangt een email of een bericht in uw post-NL app als de producten klaar gemaakt en verzonden worden, zodat u weet wanneer u de producten kunt verwachten.

Welke zorg krijgt uw dier binnen Vetplan?

Vetplan binnenkat:
– Gezondheidscheck en jaarlijkse vaccinaties
– Onbeperkt nagels knippen
–  2x per jaar antiwormenmiddelen
– 10% korting op anti vlooien en teken middelen

Vetplan hond en kat:
– Gezondheidscheck en jaarlijkse vaccinaties
– Paraveterinair consult voor al uw vragen over voeding, vacht, nagels knippen ed.
– 4x per jaar antiwormenmiddelen
– 4x per jaar anti vlooien en teken middelen

Vetplan konijn:
– Gezondheidscheck en jaarlijkse vaccinaties
– Paraveterinair consult voor al uw vragen over voeding, vacht, nagels ed.
– 2x 3kg selective konijnenvoer
– Anti vliegen en maden spray

Vetplan plus:
– Alles wat binnen het Vetplan valt
– Extra gezondheidscheck
– Bloedonderzoek, screening orgaanfuncties, bloedbeeld en voor katten schildklier waarden
– Urineonderzoek, soortelijk gewicht, suiker, eiwit en pH

Met Vetplan ontvangt u ook:
– Plaatsen chip inclusief registratie voor €15,-
– 10% korting op Calibra voeding
– 10% korting op gebitsbehandelingen
– 10% korting op titeren
Voor konijnen geld ook de mogelijkheid om onbeperkt langs te komen voor het knippen van de nagels

Wat betaald u per maand?
De maandelijks kosten voor ons Vetplan zijn onderverdeeld in diersoort, leeftijd en gewicht van uw huisdier. De prijzen kunt u vinden in de per diersoort onderverdeelde prijslijsten op onze website.

Prijzen hond 2023
Prijzen kat 2023
Prijzen konijn 2023

Wilt u ook een ziektekostenverzekering voor uw kat?
Wilt u nooit voor onverwachte kosten komen te staan? Dan heeft u naast VetPlan ook een huisdierenverzekering nodig. Het kan natuurlijk ondanks regelmatige controles en goede preventieve zorg dat uw huisdier toch een ongeluk krijgt of een chronische ziekte ontwikkeld waardoor de kosten oplopen. U kunt hiervoor een verzekering afsluiten. Onze medewerkers kunnen u daarover meer vertellen. VetPlan is een abonnementsvorm waarbij u voor een vast bedrag per maand een vast pakket aan goederen en diensten ontvangt. Het is geen verzekering en biedt geen dekking voor onvoorziene kosten.