Uw dierenarts in de regio Kampen IJsselmuiden Zwolle

Uw dierenarts in de regio Kampen IJsselmuiden Zwolle

Sinds 2007 is Dierenkliniek IJsselmuiden gevestigd aan de Plasweg 25 te IJsselmuiden. De praktijk is volledig gericht op de behandeling van gezelschapsdieren, hond, kat, konijn en cavia.
Mensen uit de gehele regio weten hun weg naar ons te vinden vanuit Zwolle, Stadshagen, Kampen, IJsselmuiden Genemuiden en ’s Heerenbroek.
Onze kliniek is zodanig ingericht dat we de meest voorkomende onderzoeken, behandelingen en operaties in de praktijk kunnen doen.

Preventieve zorg staat hoog in het vaandel, voorkomen is immers beter dan genezen en regelmatige controles voorkomen hoge kosten van te lang uitgestelde behandelingen. Samen met u maken we een plan op maat waarbij we rekening houden met de leefomstandigheden van uw huisdier, denk hierbij aan benodigde vaccinaties en preventieve behandelingen tegen vlooien- teken en wormen, onderhoud van het gebit en wel / niet castreren / steriliseren. Dit is voor ieder dier verschillend afhankelijk van of hij/zij binnen leeft of buiten, sport, naar de club gaat, wel eens een pension bezoekt of mee over de grens gaat.

Mocht er wat met uw huisdier zijn dan overleggen we met u welke onderzoeken zinvol zouden kunnen zijn en wat de opties om te  behandelen zijn. Voor ons is het belangrijk dat de keuze gebaseerd is op een goede kwaliteit van leven voor u en uw huisdier en wij zullen ons best doen u hierin te adviseren.
We beschikken over een goed uitgeruste OK (operatiekamer) met gasanesthesie en uitgebreide bewakingsapparatuur, een röntgenapparaat, een echo apparaat, laboratoriumapparatuur voor bloed – faeces- en urineonderzoek en een unit voor professionele gebitsbehandelingen.

Wilt u een keer kennis komen maken? Maak vrijblijvend een afspraak en wij laten met plezier de praktijk aan u zien.