Dierenkliniek IJsselmuiden

Faciliteiten

Dierenkliniek IJsselmuiden is goed geoutilleerd. Naast de wachtruimte hebben wij een ruime spreekkamer. Hier zal de dierenarts uw dier onderzoeken en met u overleggen wat we voor u en uw dier kunnen betekenen. Qua faciliteiten beschikken wij over een operatiekamer met uitgebreide bewakingsapparatuur en gasanesthesie.

We hebben de beschikking over dentale apparatuur voor uitgebreide gebitsbehandelingen en hebben de mogelijkheid om uw dier op te nemen. We hebben de beschikking over een eigen laboratorium waarmee we de meest voorkomende aandoeningen middels bloedonderzoek, urineonderzoek of microscopisch onderzoek zelf snel vast kunnen stellen. Ons laboratorium wordt regelmatig getest door een gecertificeerd laboratorium.

We hebben de mogelijkheid om digitaal röntgenfoto’s te maken van thorax, buik en bewegingsapparaat. We beschikken over een zeer goed echoapparaat voor het maken van echo’s van dracht en van de buikorganen. Mocht er uitgebreider onderzoek nodig zijn of een specialistische operatie dan onderhouden wij korte lijnen met laboratoria en specialistenklinieken zodat we u goed kunnen adviseren over waar u moet zijn. Al onze appparatuur wordt jaarlijks gekeurd en getest.