Dierenkliniek IJsselmuiden

Ons team

Dierenartsen

De gezelschapsdieren zijn de verantwoordelijkheid van Drs. Ellen Rook. Zij is de eigenaresse van de kliniek en heeft deze in 2007 gevestigd in IJsselmuiden. Haar streven is om eigenaar en huisdier binnen het beschikbare budget zo goed mogelijk te helpen. De nadruk ligt op het zo gezond mogelijk houden van uw huisdier om problemen zoveel mogelijk voor te zijn. Ze volgt veel nascholing en haar interessegebieden zijn de preventieve zorg, interne geneeskunde en chirurgie. Op vaste tijden en in geval van afwezigheid zult u Drs. Nienke Koers treffen die sinds 2014 werkzaam is in de praktijk.

Paraveterinairen

In onze praktijk werken 3 paraveterinairen. Zij kunnen u uitgebreid adviseren over preventieve zorg. Naast deze algemene kennis heeft iedere paraveterinair haar eigen interessegebied zoals voeding, gedrag, OK, diabetes enzovoort. Zij volgen alle actuele nascholing op gebied van hun interesses en wilt u dieper ingaan op een specifiek onderwerpen vraag dan naar de juiste medewerker.

 

Ellen Rook

Dierenarts Gezelschapsdieren

Dierenarts Ellen Rook is vanaf 2007 de trotse eigenaar van Dierenkliniek IJsselmuiden. Haar vak is haar hobby, de afwisseling houdt het boeiend en je bent nooit uitgeleerd. In haar vrije tijd is ze druk met haar kinderen die actief zijn in de paarden- en de hondensport.

Nienke Koers

Dierenarts

Naast haar werk als paardendierenarts werkt Nienke voor de afwisseling graag in de kliniek mee. Katten hebben naast paarden haar interesse. U zal haar dan ook tegenkomen tijdens ons kattenspreekuur op de donderdagochtend, en op de woensdagmiddag en avond.

Amber Peters

Paraveterinair

Na het behalen van haar diploma paraveterinair is Amber na haar eind stage bij ons blijven werken. Haar interesses liggen bij het ondersteunen tijdens spreekuren en het verzorgen van de opname patiënten. Ook zult u haar regelmatig achter de balie tegenkomen.

Laura Eilander

Paraveterinair

Inga Augustijn

Paraveterinair

Inga Augustijn twijfelde over doorstuderen aan de HBO of toch als paraveterinair aan de slag te gaan. Gelukkig heeft ze haar hart gevolgd! Ze houdt van de afwisseling die het werk biedt, u kunt haar dan ook overal in de kliniek tegenkomen.

Stagiaire

Word jij onze stagiair(e)?

Wij vinden het belangrijk dat aankomende paraveterinairen het vak kunnen leren en bieden daarom een stageplaats voor leerlingen die deze opleiding volgen. Het gehele jaar bieden wij een stageplaats aan voor 1 persoon, u kunt dan ook geregeld een stagiair(e) bij ons tegenkomen