Dierenkliniek IJsselmuiden

Ons team

Dierenartsen

De gezelschapsdieren zijn de verantwoordelijkheid van Drs. Ellen Rook. Zij is de eigenaresse van de kliniek en heeft deze in 2007 gevestigd in IJsselmuiden. Haar streven is om eigenaar en huisdier binnen het beschikbare budget zo goed mogelijk te helpen. De nadruk ligt op het zo gezond mogelijk houden van uw huisdier om problemen zoveel mogelijk voor te zijn. Ze volgt veel nascholing en haar interessegebieden zijn de preventieve zorg, interne geneeskunde en chirurgie.

Op vaste tijden en in geval van afwezigheid zult u Drs. Nienke Koers treffen die sinds 2014 werkzaam is in de praktijk. De spoeddiensten worden in samenwerking met Dap Bolwerk georganiseerd. Zo kan het zijn dat u in de spoeddienst uitgenodigd wordt om bij Dhr. Polman in Kampen op consult te gaan. In dat geval ontvangen wij de volgende dag het medisch dossier met de bevindingen en ingestelde therapie.

Paraveterinairen

In onze praktijk werken 3 paraveterinairen. Zij kunnen u uitgebreid adviseren over preventieve zorg. Naast deze algemene kennis heeft iedere paraveterinair haar eigen interessegebied zoals voeding, gedrag, OK, diabetes enzovoort. Zij volgen alle actuele nascholing op gebied van hun interesses en wilt u dieper ingaan op een specifiek onderwerpen vraag dan naar de juiste medewerker.

 

Ellen Rook

Dierenarts Gezelschapsdieren

Dierenarts Ellen Rook is vanaf 2007 de trotse eigenaar van Dierenkliniek IJsselmuiden. Haar vak is haar hobby, de afwisseling houdt het boeiend en je bent nooit uitgeleerd. In haar vrije tijd is ze druk met haar kinderen die actief zijn in de pony- en de hondensport en helpt ze haar partner het vierspan ponies topfit te krijgen en te houden.

Amber Peters

Paraveterinair

Na het behalen van haar diploma paraveterinair is Amber na haar eind stage bij ons blijven werken. Haar interesses liggen bij het ondersteunen tijdens spreekuren en het verzorgen van de opname patiënten. Ook zult u haar regelmatig achter de balie tegenkomen.

Nienke Koers

Dierenarts Paard

Nienke Koers geboren op een paardenbedrijf te Kamperveen vindt het een enorme uitdaging om paarden te helpen bij herstel en terugkeer in de sport na verwondingen of blessures. Naast haar werk als paardendierenarts heeft ze thuis een fokbedrijf en springt ze regelmatig bij in de gezelschapsdieren. Haar hobby hoeft u niet naar te gissen….paardrijden natuurlijk en ’s avonds lekker gezellig met de katten op de bank.

Inga Augustijn

Paraveterinair

Inga Augustijn twijfelde over doorstuderen aan de HBO of toch als paraveterinair aan de slag te gaan. Gelukkig heeft ze haar hart gevolgd! Ze houdt van de afwisseling die het werk biedt en is daarnaast in haar vrije tijd druk met haar haar eigen hond en paard.

Laura Eilander

paraveterinair

Sinds oktober 2017 is Laura Eilander het team komen versterken. Ze is werkzaam in de paardensector en leidt jonge paarden op. Daarnaast vind ze het erg leuk om in de OK te werken en de patiënten voor te bereiden en weer op te vangen na OK. U zult haar regelmatig treffen ter ondersteuning van het OK programma.